До семи років позбавлення волі загрожує чоловіку,якого затримали неподалік залізничного вокзалу з протипіхотною гранатою    Як повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко,завдяки проведеним координаційним заходам Ужгородської міс

До семи років позбавлення волі загрожує чоловіку,якого затримали неподалік залізничного вокзалу з протипіхотною гранатою Як повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко,завдяки проведеним координаційним заходам Ужгородської міс

14.06.17 09:42 0 600
Як повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко, завдяки проведеним координаційним заходам Ужгородської місцевої прокуратури, налагодженій співпраці сектору кримінальної поліції та слідчого відділу Ужгородського ВП, на території міста Ужгорода неподалік залізничного вокзалу в ході особистого огляду у громадянина виявлено протипіхотну уламкову ручну гранату дистанційної дії, наступального типу РГД 5 із запалом до неї.

В ході проведення невідкладних слідчих дій, у вищевказаного громадянина було виявлено ще чотири гранати вказаного типу та дві упаковки набоїв.

Наразі призначено ряд криміналістичних експертиз, за результатами проведення яких буде вирішено питання щодо притягнення чоловіка до передбаченої законом відповідальності.

Правопорушнику за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку виконувач ...
Наступна новина: Луцьк: чемпіонат міста з ...

КОМЕНТАРІ