Волинського митника підозрюють у зловживанні владою та службовим становищем й у службовому підробленні

Волинського митника підозрюють у зловживанні владою та службовим становищем й у службовому підробленні

14.06.17 13:24 0 642
Слідчим відділом прокуратури Волинської області повідомлено про підозру у зловживанні владою та службовим становищем, а також у службовому підробленні старшому державному інспектору відділу митного оформлення №2 митного поста «Устилуг» Волинської митниці ДФС.

Встановлено, що митник, діючи умисно з метою одержання неправомірної вигоди іншими фізичними особами у вигляді отримання останніми незаконних переваг, які полягали у несплаті передбачених законодавством обов’язкових митних платежів при ввезенні на територію України транспортного засобу з метою подальшого відчуження, здійснив фіктивне митне оформлення автомобіля, який нібито був вивезений з митної території України.

Такими діями старшого державного інспектора державним інтересам спричинено тяжкі наслідки у виді ненадходження до бюджету податкових зборів та обов’язкових платежів на суму понад 165 тис. грн.

Нині його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень,передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 1 ст. 366 КК України. Вирішується питання про відсторонення митника від посади.

Триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на службу ...
Наступна новина: Іван Крисак: Зараз для нас ...

КОМЕНТАРІ