В Луцьку на службу оперативного реагування “15-80” за два тижні надійшло 864 телефонних звернення

В Луцьку на службу оперативного реагування “15-80” за два тижні надійшло 864 телефонних звернення

14.06.17 13:05 0 547
На оперативній нараді директор департаменту “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Лариса Карп'як поінформувала про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування “15-80” з 29 травня по 11 червня 2017 року.

За звітний період на адресу міської ради надійшло 864 телефонних звернення (в середньому 62 за добу), 227 з них, інформаційно-консультативного характеру.

Як і в попередній період, найбільше турбував лучан нестерпний сморід нечистот у повітрі, який поширювався на території всього міста. З цього приводу надійшло 268 повідомлень, про які поінформовано працівників відділу екології.

159 звернень стосувалось житлово-комунальної сфери нашого міста. На виконання в ЖКП-2 було передано 7 повідомлень; ЖКП-3 – 29; ЖКП-7 –14; ЖЕК-8 ЖБК – 24; ЖКП-11 – 14; ТзОВ «М.Ж.К.» – 28.

45 дзвінків стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах, які були викликані як плановими відключеннями так і аварійними. Всі аварійно-ремонтні роботи були виконані працівниками Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго».

Щодо роботи ДКП «Луцьктепло» надійшло 42 звернення.

20 дзвінків, які надійшли в групу «15-80» стосувались діяльності КП «Луцькводоканал». Працівниками підприємства було ліквідовано пориви водопроводу на вул. Богдана Хмельницького, 28а, Загородня, 6; прочищено зовнішню каналізаційну мережу на вул. Володимирська, 109, Станіславського, 50, Захарова, 9, Зацепи, 3в; закрито колодязь біля дамби в центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки. На контролі залишається виконання благоустрою біля каналізаційного колодязя на вул. Гордіюк, 33а.

На виконання в ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» за звітний період передано 20 повідомлень. Про несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів та прибирання біля контейнерів нарікали мешканці з вул. Гулака-Артемовського, 13а, 16; Огієнка, 20; Сверстюка, 2; Братковського, 1; Наливайка, 45; Поліська Січ, 8; Ветеранів, 21а; просп. Грушевського, 20; Відродження, 7.

Стосовно вирішення проблеми щодо безпритульних собак, надійшло 8 дзвінків.

25 дзвінків за даний період було передано на опрацювання в департамент муніципальної поліції. Вони стосувались порушення правил благоустрою та прибирання територій, косіння трави та вивезення зрізаного гілля, проведення будівельних робіт, паркування автомобілів біля паркану дитячого садочка, стихійної торгівлі та торгівлі спиртними напоями після 22 години, зливу нечистот у невстановленому місці, винесення сміття в пакетах мешканцями приватного сектору.

21 звернення стосувались роботи маршрутних автобусів. Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та недотримання графіків руху, відсутність автобусів на кінцевих зупинках та занедбаний технічний стан на маршрутах №№4; 9; 10; 12; 14; 19; 22; 23; 24; 25; 31; 33; 47. Всі звернення передано для моніторингу та вжиття заходів в управління транспорту та зв'язку. Крім того, ще 11 дзвінків були викликані через неналежний рух тролейбусів у місті та переадресовані в Луцьке підприємство електротранспорту.

На платформу “Відкрите місто” надійшло 50 повідомлень з питань: ремонту доріг та тротуарів, відсутності розміток пішохідного переходу, відсутність/пошкодження люків, несвоєчасне вивезення сміття, забруднення р. Сапалаївки тощо).

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук повідомив, що працівники муніципальної поліції на вулиці Лідавській, 2 знову виявили рештки тварин, які були присипані будівельним сміттям. За його словами, на підприємство, яке тут знаходиться, уже робилися приписи щодо засмічення території рештками тварин. Однак, вони їх не виконали, відходи не вивезли та ще й висипали нові органічні рештки тварин. Він наголосив, що там стоїть неприємнний запах, який поширюється 33-м і — 40-м мікрорайонами.

На жаль, за його словами, екологічна інспекція теж не реагує на звернення.

У свою чергу, перший заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що на території села Гірка Полонка виявлений стік відходів, який створює неприємний запах. Він наголосив, що коли вітер дме у сторону Луцька, то неприємний запах відчутно у місті. За його словами, це створює неприємності як лучанам, так і мешканцям села.

Також Григорій Недопад звернув увагу керівників ЖКП на прибирання міста. Він вчора зробив об'їзд і виявив багато недоліків, які необхідно негайно виправити.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинського митника ...

КОМЕНТАРІ