Чернігів: Владислав Атрошенко: Місто зацікавлене в успішній роботі сил правопорядку

Чернігів: Владислав Атрошенко: Місто зацікавлене в успішній роботі сил правопорядку

14.06.17 11:57 0 674
Тісно співпрацювати з муніципальною поліцією, підтримувати її у профільній роботі закликав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко начальника Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Сергія Кагітіна та його підлеглих під час розширеної наради в Чернігівській міській раді.

На цій нараді керівник поліції міста виступив з доповіддю про стан боротьби зі злочинністю в Чернігові. Після цієї доповіді міський голова повідомив про своє бачення щодо кількох дотичних до роботи поліції питань.

- Є серйозне питання, яке відтягується в часі – це приміщення по Шевченка,13, - сказав він на початку (це приміщення міської комунальної власності, в якому знаходиться міський відділ поліції – ред.). – Воно давно вже в аварійному стані і про те, як його врятувати, треба дуже серйозно думати проектантам. Давайте тут спільно працювати, разом шукати розв'язання цієї проблеми.

Також Владислав Атрошенко сказав про те, що адміністрація міста сподівається на конструктивну співпрацю з силами поліції в усіх робочих міських питаннях. Окрім того, місто зацікавлене у взаємодії поліцейських з муніципальною поліцією, у підтримці з боку органів правопорядку цього комунального підрозділу в його профільній роботі.

Міський голова прокоментував і розмови щодо назви «Муніципальна поліція»:

- Нещодавно пролунали висловлювання з боку радника міністра внутрішніх справ, що слова «поліція» поряд з «муніципальна» не повинно бути. Якщо це і справді стане проблемою, ми змінимо назву, зробимо «варту», наприклад. Але якщо це не буде проблемою, то ми налаштовані на конструктив і максимальну співпрацю з органами правопорядку, - сказав він.

Питання створення громадських формувань на допомогу поліції, на думку Владислава Атрошенка, потрібно ще додатково вивчати. Враховуючи, зокрема, те, на які злочини зможуть впливати такі формування.

У питаннях протидії підлітковій жорстокості, до якої віднедавна в Чернігові привернута особлива увага, міський голова висловився за посилання можливостей органів правопорядку. На його думку, потрібно не скорочувати, а навіть збільшувати кількість фахівців, які займалися би профілактичною роботою на цьому напрямку та запобігали би протиправним діям.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ