Посол Китаю під час зустрічі із головою ОДА Ігорем Гундичем: інвесторів зацікавлять проекти Житомирщини

Посол Китаю під час зустрічі із головою ОДА Ігорем Гундичем: інвесторів зацікавлять проекти Житомирщини

14.06.17 14:01 0 552
Інвесторів Китаю цікавлять інвестиційні проекти, які пропонує Житомирська область.

Про це зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол КНР Ду Вей 13 червня, під час зустрічі з керівництвом області та міста.

— «Інвесторів цікавлять ті проекти, які пропонує Житомирщина. Зокрема, проект будівництва орендованого житла, інфраструктурні проекти, ювелірний завод з переробки бурштину. Ми переглянемо ваші інвестиційні пропозиції і готові діяти у цьому напрямку та допомагати у розширені співпраці», – сказав Ду Вей.

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич висловив сподівання, що зустріч стане передумовою для посилення нашої економічно-культурної співпраці.

— «Скажу прямо: ми, як область відкрита для інвесторів, передовсім зацікавлені у нарощуванні торговельно-економічного співробітництва і в залученні інвестицій. експортно-імпортні операції із Китаєм складають понад 5% загального товарообороту області. Ми зацікавлені у тому, щоб цей відсоток зростав. Також дуже вдячні за підтримку, у рамках якої наша область отримала 834 шкільних комп'ютери», – зазначив Ігор Гундич.

Крім того, представники Посольства Китаю наголосили на тому, що у рамках 25-річчя співпраці України з Китаєм на Житомирщині можна буде організувати дні китайської культури, а для більш глибокого знайомства китайських інвесторів з пропозиціями Житомирщини запрошують український бізнес активніше брати участь у виставках.

Після зустрічі з керівництвом області та міста представники Посольства відвідають медичний коледж у Новограді-Волинському, де передадуть благодійну допомогу школам, лікарням у вигляді обладнання та комп'ютерної техніки.

Довідково:

На території області успішно діють 2 підприємства із китайським капіталом – ТОВ «Юнайтед Сістем Адміністрейшн» (оренда нерухомого майна) та ТОВ «Виробниче підприємство "Валс"» (виробництво будівельних металевих конструкцій).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: директор ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ