На Тернопіллі понад 50 підприємств,які працюють у сфері поводження з небезпечними відходами,позбавили ліцензій

На Тернопіллі понад 50 підприємств,які працюють у сфері поводження з небезпечними відходами,позбавили ліцензій

15.06.17 09:21 0 530
Для запобігання порушення законодавства у сфері поводження з небезпечними відходами на адресу обласних та міських державних адміністрацій надійшов лист з Мінприроди від 24.05.2017 № 5/3-7/4149-17, що містить перелік ліцензіатів.pdf, стосовно яких винесено рішення про анулювання ліцензій у період 2016-2017 років.

Згідно з даним переліком, по всій Україні ліцензії втратили понад 50 підприємств і товариств з обмеженою відповідальністю, що займаються збиранням, перевезенням, зберіганням та обробкою небезпечних відходів.

Даний перелік доводиться до відома суб'єктів господарювання області з метою недопущення безліцензійної діяльності у сфері поводження з небезпечними відходами.

З повним переліком ліцензіатів щодо поводження з небезпечними відходами, стосовно яких винесено рішення про анулювання ліцензій у період 2016 – 2017 років, можна ознайомитися на офіційному сайті Міністерства екології та природних ресурсів України: http://menr.gov.ua/rezultaty-perevirok-doderzhannya-litsenziantamy-litsenziynykh-umov-povodzhennya-z-nebezpechnymy-vidkhodam.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура Волині ...

КОМЕНТАРІ