Чернівецьких медиків привітали з професійним святом

Чернівецьких медиків привітали з професійним святом

15.06.17 08:58 0 607
Напередодні Дня медичного працівника у сесійній залі Ратуші відбулися урочисті збори, на яких Чернівецький міський голова Олексій Каспрук привітав представників медичної сфери міста.

«Як сказав відомий філософ, здоров'я настільки переважає всі блага, що здоровий жебрак набагато щасливіший за хворого короля, – зазначив Олексій Каспрук, звертаючись до присутніх у сесійній залі. – Радий вітати тих людей, у чиїх руках знаходиться здоров'я чернівчан. Ми спільно працюємо над тим, щоби чернівецька медицина була готовою до тих реформ, які відбуваються в Україні. Ми прагнемо вивести нашу медицину на новий рівень. Завдяки децентралізації у минулому році у нас з'явилася можливість профінансувати закупівлю новітнього обладнання фактично для всіх закладів охорони здоров'я. Бажаю усім насамперед здоров'я, наснаги, терпіння, вдячних паціентів, високих результатів у роботі і мирного неба над головою».

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток охорони здоров'я міста і високий професіоналізм міський голова вручив грамоти та сувеніри лікарям закладів охорони здоров'я. Окремо було нагороджено медпрацівників, які відзначилися на різноманітних конкурсах. Родзинкою урочистостей стала концертна програма від учасників міського клубу творчої молоді «Автограф».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ