Чернігів: Владислав Атрошенко готовий надати необхідну фінансову гарантію ФК «Десна»

Чернігів: Владислав Атрошенко готовий надати необхідну фінансову гарантію ФК «Десна»

15.06.17 12:58 0 690
Під час відкриття професійного рингу в комунальному позашкільному навчальному закладі "Дитячо-юнацька спортивна школа "Атлет" Чернігівської міської ради" (на стадіоні ім. Гагаріна) Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко прокоментував і ситуацію з футбольним клубом «Десна».

Він сказав, що абсолютно згоден з думкою багатьох футбольних вболівальників і фахівців, що команда виборола право бути в Прем'єр-лізі саме за результати у спорті. На переконання міського голови, такі рішення мають прийматися, виходячи з роботи футболістів на полі. І ця робота командою "Десна" була продемонстрована.

- Якщо виникли якісь організаційні речі, то спортивні керівники та функціонери могли зробити потрібні зауваження, публічно про це заявити та дати час на їх ліквідацію. Але команда повинна була увійти до Прем'єр-ліги, - зауважив мер.

Владислав Атрошенко побажав керівництву ФК «Десна» успішного завершення переговорів, які воно наразі веде з бізнес-структурами, аби стабілізувати фінансову складову клубу, та висловив готовність у разі потреби надати необхідну фінансову підтримку.

- Як міський голова я особисто заявляю про свою готовність підставити плече. У мене є офіційні доходи, які дозволяють мені дати гарантію на фінансування клубу в сумі 10 мільйонів гривень на рік, і я готовий підписати цю гарантію, – сказав Владислав Атрошенко.

При цьому він пояснив, що це його власні кошти, вказані у е-декларації, з яких сплачені податки.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: Чем занимается БТИ?

КОМЕНТАРІ