На Тернопільщині «Форум Гостинності» об’єднав півсотні рестораторів та готельєрів з усієї України

На Тернопільщині «Форум Гостинності» об’єднав півсотні рестораторів та готельєрів з усієї України

17.06.17 09:30 0 567
На Тернопільщині стартував «Форум Гостинності». За сприяння Тернопільської обласної державної адміністрації та консалтингової компанії «Майстерня гостинності» готельєри і ресторатори вдруге зібралися, щоб здобути новий досвід та налагодити комунікацію.

Основна мета Форуму – об'єднати галузі та сприяти їхньому розвитку, покращити бізнес-навички та розширити знання працівників готельно-ресторанного сектору.

Форум гостинності триватиме протягом трьох днів. У програмі семінари, майстер-класи, польові дослідження галицької кухні та екскурсії.

«Форум Гостинності» набирає популярності і може стати традиційним для Тернопільщини. Цього року на захід зареєструвалися близько півсотні учасників, що значно більше у порівнянні з минулим роком. Також присутні спікери з різних міст України», - зазначив начальник відділу туризму Тернопільської ОДА Назар Яворський.

Також він наголосив, що покращення інфраструктури та сервісу – одне з першочергових завдань галузі туризму, адже дозволяє розвиватися і вдосконалюватися. «Мені приємно відзначити, що багато представників бізнесу з Тернопільської області є учасниками цього Форуму. Це дозволяє нам розвиватися і вдосконалюватися. Тому думаю, що отриманий досвід та спілкування підуть на користь. Ми зацікавлені у тому, щоб на Тернопільщину приїжджали представники бізнесу з різних регіонів та краще ознайомилися з нашою областю, інфраструктурою. Також зацікавлені, щоб і місцеві представники бізнесу приходили на Форум, отримували нові знання та контакти, адже частина успіху залежить від хорошої комунікації. Власне з цією метою обласна адміністрація і підтримує цей Форум», - акцентував Назар Яворський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині ...
Наступна новина: Чернівці: На семінарі у ...

КОМЕНТАРІ