Ігор Вонс: День поля – це чудова нагода обмінятися досвідом у сфері передових агротехнологій

Ігор Вонс: День поля – це чудова нагода обмінятися досвідом у сфері передових агротехнологій

17.06.17 11:47 0 542
У Бучацькому районі на території насіннєвого заводу ТзОВ «Бучачагрохлібпром» відбувся Всеукраїнський День поля і саду. Подія зібрала багатьох гостей – аграріїв з різних куточків України, садівників, представників провідних сільськогосподарських фірм України та області, а також керівників компаній, що спеціалізуються на виробництві техніки та засобів захисту рослин. Участь у вже традиційному на території Тернопільської області святі взяли голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та заступник голови – керівник апарату Тернопільської ОДА Ігор Вонс.

Гості свята відвідали демонстраційні та товарні насадження, що їх закладено виготовленим на ТзОВ «Бучачагрохлібпром» насіннєвим матеріалом, а також поспілкуватися із численними науковцями-селекціонерами, які цього дня завітали на поля підприємства.

Як зауважив заступник голови – керівник апарату Тернопільської ОДА Ігор Вонс, День поля – це чудова можливість для аграріїв і садівників обмінятися досвідом та найсвіжішою інформацією у сфері передових технологій, сучасного насінництва, рослинництва, тваринництва, садівництва, а також поспілкуватися з фахівцями.

«Наша область – аграрна, а тому дуже важливо, щоб ми використовували потенціал, який закладений у наших чорноземах, на повну. Водночас, не менш важливим є те, що і садівництво, й тваринництво передбачають багато ручної праці, а це відповідно додаткові робочі місця у сільській місцевості. При цьому, маючи такі великі сільськогосподарські підприємства, як ТзОВ «Бучачагрохлібпром» та фермерське господарство «Гадз», це ще одна додаткова можливість для розвитку, як інфраструктури села, так і втілення різних соціальних проектів. А це на сьогоднішній день, у рамках реформи децентралізації, коли повноваження передаються на місця, має неабияке значення. Саме тому завдяки таким господарникам як Петро Гадз – українське село матиме майбутнє, а разом з ним майбутнє матиме й Україна», – наголосив Ігор Вонс.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі журналісти ...

КОМЕНТАРІ