У Рівненській області розпочала свою роботу Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів

У Рівненській області розпочала свою роботу Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів

17.06.17 08:45 0 627
7 червня 2017 року на засіданні членів КДКП ухвалено рішення про початок роботи Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів в порядку та згідно з компетенцією, визначеною Законом України “Про прокуратуру” та Положенням про порядок роботи Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів, прийнятим всеукраїнською конференцією прокурорів 27 квітня 2017 року.

Довідково: Державним реєстратором 25 травня 2017 року прийнято рішення про державну реєстрацію Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів як юридичної особи (вул. Мельникова, 81-б, м. Київ, 04050).

У відповідності з вимогами п. 7 ч. 8 ст. 8-1, п. 6 ч. 1 ст. 9, п. 5 ч. 1 ст. 11 та п. 3 ч. 1 ст. 13 Закону України “Про прокуратуру” керівники органів прокуратури усіх рівнів зобов'язані інформувати Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів про всі наявні вакантні та тимчасово вакантні посади у підпорядкованих органах прокуратури з метою забезпечення належного кадрового добору прокурорів на конкурсних засадах.

Відомості про наявні вакансії керівники прокуратур усіх рівнів зобов'язані надсилати до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів упродовж 10 днів з моменту офіційного оприлюднення інформації про початок її роботи.

За матеріалами управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ

Генеральної прокуратури України

Джерело: http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&;_c=view&_t=rec&id=209957 Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розпочала свою роботу ...
Наступна новина: 18 червня буде змінено рух ...

КОМЕНТАРІ