У Рівненській області 15 років позбавлення волі загрожує костопільчанину,який вчинив умисне вбивство

У Рівненській області 15 років позбавлення волі загрожує костопільчанину,який вчинив умисне вбивство

17.06.17 08:31 0 641
Прокурорами Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури забезпечено процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудове розслідування проводилося слідчим відділенням Костопільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Дана подія відбулась 01.03.2017 у місті Костополі. Встановлено, що 29-річний місцевий житель, який і до цього мав проблеми із Законом, перебуваючи в помешканні свого знайомого, в ході словесної суперечки наніс останньому один удар ножем в область грудної клітки.

Від отриманих тілесних ушкоджень 48-річний потерпілий помер на місці події, а винна особа відразу залишила будинок.

Вжитими працівниками Костопільського ВП ГУНП в Рівненській області невідкладними заходами вдалося практично відразу встановити та затримати зловмисника.

Під час досудового розслідування здобуто достатні докази вини чоловіка у вчиненні вказаного злочину, на підставі яких 13.06.2017 прокурор затвердив обвинувальний акт та скерував його для розгляду по суті до Костопільського районного суду.

Прокурорами Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури в подальшому забезпечуватиметься підтримання державного обвинувачення у даному кримінальному провадженні.

Міра покарання, яка загрожує особі, – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури

Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ