На Вінниччині викрито факт передачі контрабандним шляхом підакцизного товару

На Вінниччині викрито факт передачі контрабандним шляхом підакцизного товару

17.06.17 08:24 0 527
Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке зареєстроване на підставі повідомлення працівників Могилів-Подільського прикордонного загону.

За результатами проведених оглядів та обшуків, неподалік державного кордону України з Республікою Молдова, виявлено 4 транспортні засоби, в яких знаходились пусті полімерні бочки, а також наповнені рідиною з характерним запахом спирту загальним об’ємом 4 400 л.

Крім того, неподалік виявлено автомобільний причіп, завантажений обладнанням, ймовірно пристосованим для прихованого транспортування підакцизних товарів через державний кордон (котушка з полімерним шлангом довжиною приблизно 200 м та ін.)

На місці події виявлені 4 особи, які відмовились давати пояснення.

Слід зазначити, що двоє з цих осіб уже знаходились в полі зору правоохоронців у зв’язку з причетністю до незаконного обігу підакцизних товарів, а один – перебуває під судом.

Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано клопотання про накладення арешту на транспортні засоби та майно, призначаються експертизи. Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ