На Вінниччині прокуратура викрила та затримала працівника поліції,який незаконно зберігав та розповсюджував наркотики

На Вінниччині прокуратура викрила та затримала працівника поліції,який незаконно зберігав та розповсюджував наркотики

17.06.17 08:58 0 463
За результатами тривалої та професійної роботи службових осіб управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Вінницької області, управління Служби безпеки України у Вінницькій області, Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та за сприяння керівництва Головного управління Національної поліції в регіоні, у рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307 та ч. 1 ст. 309 КК України, у четвер, 15.06.2017, викрито та затримано на місці події старшого дільничного офіцера поліції одного з відділень поліції Головного управління Національної поліції у регіоні за незаконний збут наркотичних засобів.

За словами прокурора Вінницької області В’ячеслава Соколового, у рамках розслідування цього кримінального провадження також встановлено, що правоохоронець, з метою забезпечення статистичного благополуччя та нарощування показників, схилив третю особу до незаконних дій щодо збуту наркотичних засобів іншим особам. Крім того, у власному автомобілі, правоохоронець незаконно зберігав наркотичні засоби.

Вказаного працівника поліції, в порядку ст. 208 КПК України, затримано. На даний час готуються повідомлення про підозру зазначеній особі у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307 та ч. 1 ст. 309 КК України, клопотання про обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади.

У кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінальних правопорушень, у тому числі, проведено ряд оглядів та обшуків, допитуються свідки.

За вчинені кримінальні правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Військових медиків ...

КОМЕНТАРІ