В Луцьку тваринні рештки,викинуті на території м'ясопереробного підприємства,ліквідовані

В Луцьку тваринні рештки,викинуті на території м'ясопереробного підприємства,ліквідовані

17.06.17 14:02 0 759
Нещодавно мешканці 30-го та 40-го мікрорайонів міста Луцька скаржилися на сморід, джерелом якого були рештки тварин, які викинуло м'ясопереробне підприємство “Доброслав-Луцьк”, що на вулиці Лідавській, 2.

Під час оперативної наради виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук доручив першому заступнику міського голови Григорію Недопаду розібратися у ситуації. ж Ігор Поліщук та Григорій Недопад побували на підприємстві та особисто пересвідчилися, що рештки тварин та будівельне сміття, якими вони були присипані, вивезені з території.

Директор ТОВ “Доброслав-Луцьк” Микола Кобак розповів, що тваринні відходи, які викинуті водієм та території м'ясокомбінату без відома керівництва, уже прибрали. Місце несанкціонованого викиду планують засипати піском.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук запевнив, що керівництво м'ясопереробного підприємства виконало припис департаменту муніципальної поліції, ліквідувавши тваринні рештки, і в подальшому зобов'язалося не порушувати вимог екологічного законодавства та не створювати незручностей для мешканців прилеглих мікрорайонів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях 17 червня ...
Наступна новина: Чернівці: Начальника ...

КОМЕНТАРІ