У Луцькій міській раді завершився зовнішній ресертифікаційний аудит

У Луцькій міській раді завершився зовнішній ресертифікаційний аудит

17.06.17 08:50 0 482
У Луцькій міській раді функціонування системи управління якістю відповідно до міжнародного та національного стандарту ISO 9001. Нині ж настав час проведення ресертифікаційного аудиту. Протягом тижня у міській раді працює провідний аудитор сертифікуючої компанії “Глобал Сертифік” Павло Підгаєць. Він ознайомився з роботою ряду структурних підрозділів щодо дотримання ними умов функціонування системи управління якістю.

ж відбулася підсумкова нарада за участю заступника міського голови, керуючого справами виконкому Юрія Вербича, провідного аудитора сертифікуючої компанії “Глобал Сертифік” Павла Підгайця, керівників структурних підрозділів міської ради.

Юрій Вербич наголосив, що уже завершився ресертифікаційний аудит. За його словами, Луцька міська рада намагається бути максимально відкритою у наданні послуг лучанам, постійно працюємо над покращенням роботи. Однак, він переконаний, що завжди є куди розвиватися.

У свою чергу, Павло Підгаєць зауважив, що Луцька міська рада одна з кращих в Україні щодо функціонування системи управління якістю. За його словами, йому приємно з нами співпрацювати, адже у роботі задано високий стандарт. Він наголосив, що система управління якістю у міськраді адаптований до стандарту ДСТУ ISO 9001:2015. Зокрема, проведена значна робота щодо оцінки ризиків в процесі надання послуг. Керівники структурних підрозділів розуміють цей процес. На його переконання, вміння передбачення ризиків може у перспективі зменшити кількість обгрунтованих негативних відгуків від лучан чи юридичних осіб, які звертаються до Луцької міської ради.

Павло Підгаєць зауважив, що у Луцькій міській раді створені нові структурні підрозділи, які за короткий час гарно організували свою роботу.

Також Павло Підгаєць наголосив, що є й ряд зауважень та пропозицій щодо подальшого вдосконалення. Але, загалом, він задоволений результатом аудиту.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ