Земельну ділянку площею 4000 м2 і вартістю близько півмільйона гривень в курортній місцевості «Косино» прокуратура через суд повернула державі     Рішенням Берегівського районного суду задоволено позовну заяву прокуратури Закарпатської області в інтересах

Земельну ділянку площею 4000 м2 і вартістю близько півмільйона гривень в курортній місцевості «Косино» прокуратура через суд повернула державі Рішенням Берегівського районного суду задоволено позовну заяву прокуратури Закарпатської області в інтересах

17.06.17 08:00 0 700
Рішенням Берегівського районного суду задоволено позовну заяву прокуратури Закарпатської області в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України до Берегівської РДА та фізичної особи.

Прокуратура вимагала визнати недійсним і скасувати незаконне розпорядження голови райдержадміністрації про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 4000 м2 і вартістю близько 500 тис. грн. у власність для ведення особистого селянського господарства, а також витребувати із чужого незаконного володіння фізичної особи на користь Кабміну земельну ділянку лісового фонду.

Йдеться про земельну ділянку, що знаходиться у поблизу відомого закарпатського курорту «Косино».

Поряд з тим, на розгляді у судах перебуває ще 14 позовів згаданої категорії про визнання недійсними відповідних актів та витребування із незаконного володіння земельних ділянок лісогосподарського призначення загальною площею понад 8 га і вартістю майже 9 млн. грн.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 6 ознак хорошого ліжка
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ