чим доїхати з Житомира і скільки це коштує?

чим доїхати з Житомира і скільки це коштує?

17.06.17 11:37 0 544
Жителям Житомирщини стало простіше доїхати до моря, оскільки з'явилися нові рейси залізничного та автобусного сполучення.

Про це розповів начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Роман Крисюк.

— «У розпал канікул та відпусток на Житомирщині традиційно з'являються літні рейси залізничного та автобусного сполучення, щоб жителям області було легше потрапити на південь України. Цьогоріч потяг з Житомира прямує не лише до Одеси, як минулого року, а до Білгород-Дністровського. За кілька днів запускається і автобусний рейс», – зазначає Роман Крисюк.

Як жителям області доїхати до моря?

1. Залізничним транспортом

З початку червня житомиряни можуть скористатися потягом у напрямку Білгород-Дністровського, який зупиняється в Одесі, Кароліно-Бугазі та Затоці. Курсує потяг по непарним числам місяця та вирушає із Житомира о 20.42 год. Ціна – від 144 грн за плацкартне місце до Білгород-Дністровського. Студентам надається знижка 50%.

2. Автобусом

З 17 червня по суботам з житомирського автовокзалу починає курсувати прямий автобус до Одеси. Вирушатиме о 7.00 год., а квиток коштуватиме 374 грн.

3. Інше

Крім того, приватні перевізники через інтернет-платформу busfor.ua пропонують доїхати у різний час до Одеси, Херсону та Затоки з 1 пересадкою. Ціна стартує від 331 грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура на Волині ...
Наступна новина: Степан Барна: Добрі дороги ...

КОМЕНТАРІ