В Житомирській області ігор Гундич представив голову Хорошівської РДА

В Житомирській області ігор Гундич представив голову Хорошівської РДА

17.06.17 09:44 0 537
Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич представив нового керівника Хорошівської адміністрації Галину Ширченко.

Представлення відбулось 15 червня, в рамках робочої поїздки голови ОДА до Хорошівського району.

«Їхати до Хорошівського району я планував ще 1 червня. Але робоча поїздка в район впусту, без керівника, а по суті – без задач і головного відповідального – не в моїх правилах. Кожне завдання повинне мати чіткі дедлайни та конкретного виконавця. Зараз цей виконавець є – Ширченко Галина Іванівна. У нас жінка «за кермом» району – це рідкість. Сподіваюся, що Галина Ширченко зможе обігнати багатьох чоловіків і тримати соціально-економічний розвиток району на достойному рівні», – зазначив Ігор Гундич.

Керівник області підкреслив, що очікує від новопризначеної голови РДА швидких результатів та підвищення соціально-економічних показників Хорошівського району, а також втілення реформ в рамках Стратегії сталого розвитку «Україна-2020».

У рамках робочої поїздки Ігор Гундич також перевірить, як виконуються роботи на об'єктах, ремонти яких фінансуються із державного та обласного бюджетів. Зокрема, керівник області огляне, на якому етапі перебуває термосанація Хорошівської гімназії та наскільки активно ведеться будівництво мосту в с. Рижани.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко 12 червня підписав розпорядження про призначення Галини Ширченко головою Хорошівської райдержадміністрації.

Довідково: Ширченко Галина Іванівна народилась 21 листопада 1973 року в селі Добрині Хорошівського району Житомирської області.

Закінчила Пінський індустріально-педагогічний технікум, а повну вищу освіту здобула у 2004 році, закінчивши Житомирський державний університет імені І. Франка за спеціальністю вчитель біології, валеології та основ екології.

Працювала з 1993 року вчителем у Луківській середній школі Малинського району та в Добринській школі Хорошівського району.

З 2004 року працювала на посаді директора Добринської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів, а пізніше – директором Добринського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: 16 червня ...

КОМЕНТАРІ