В Житомирській області ігор Гундич оглянув підприємство,яке займається гранюванням топазів та планує розширити виробництво.

В Житомирській області ігор Гундич оглянув підприємство,яке займається гранюванням топазів та планує розширити виробництво.

17.06.17 08:52 0 553
Голова облдераждміністрації Ігор Гундич відвідав підприємство ПАТ «Кварцсамоцвіти», яке займається переробкою каменесамоцвітної сировини та гранюванням ювелірних вставок.

Із роботою працівників підприємства керівник області познайомився в рамках поїздки до Хорошівського району 15 червня.

Спілкуючись із керівництвом компанії та оглядаючи цехи, Ігор Гундич зазначив, що влада відкрита і готова підтримувати нові ініціативи та ідеї щодо розширення виробництва, але і підприємство повинне мотивувати своїх працівників вищою заробітною платнею.

Наразі ПАТ «Кварцсамоцвіти» – підприємство з іноземними інвестиціями, яке займається каменедобувною та обробною діяльністю. Зокрема, огранюванням ювелірних вставок, виробництвом товарів народного споживання і ювелірних виробів – намиста, сережок, сувенірів. Найчастіше це вироби та огранка кварцу, берилу, топазу.

На підприємстві працює близько 70 осіб, які щодня виконують делікатну та тонку ювелірну роботу.

На думку Ігоря Гундича, розширення виробництва компанії дозволить збільшити обсяги реалізації продукції як в Україні, так і за кордон. Крім цього, це сприятиме зростанню заробітної плати і, відповідно, збільшиться рівень надходжень до місцевих бюджетів за рахунок податків.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькій міській раді ...
Наступна новина: На Вінниччині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ