Чернігів: З головними лікарями комунальних медичних закладів укладатимуть контракти

Чернігів: З головними лікарями комунальних медичних закладів укладатимуть контракти

17.06.17 08:37 0 546
На своєму засіданні виконавчий комітет міської ради запровадив обов'язкове застосування контрактної форми трудового договору при регулюванні трудових відносин з головними лікарями закладів охорони здоров'я, що перебувають в комунальній власності територіальної громади міста Чернігова.

Як пояснив начальник управління охорони здоров'я міської ради Владислав Кухар, статтею 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» визначено, що керівники державних, комунальних закладів охорони здоров'я призначаються на посаду шляхом укладання з ними контракту строком від 3 до 5 років.

За його словами, нові Статути медичних закладів міста, затверджені рішенням виконавчого комітету міської ради від 1 вересня 2016 року, передбачають призначення головних лікарів шляхом укладення контрактів.

Втім, на даний час не з усіма головними лікарями медичних закладів міста, трудові відносини приведені у відповідність до законодавства та запроваджена контрактна форма трудового договору. Рішенням виконкому, що ухвалене трудові відносини у медичних закладах міста приводитимуться у відповідність до діючого законодавства.

Також була затверджена примірна форма контракту, що укладається з керівником закладу охорони здоров'я комунальної власності міста Чернігова.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ