Чернівці: У “Вернісажі” відкриють експозицію сучасного декоративно-прикладного мистецтва

Чернівці: У “Вернісажі” відкриють експозицію сучасного декоративно-прикладного мистецтва

17.06.17 09:03 0 526
Відкриття ІІ Всеукраїнської виставки сучасного декоративно-прикладного мистецтва «Від Землі – до Сонця» відбудеться 16 червня о 17:00 у Центрі культури «Вернісаж».

Проект «Від Землі – до Сонця» започатковано Ганною Кривобок (член ЧООНСХ України, член ЧООНМ України) в 2016 році проведення в Україні пропагандистської кампанії з метою збереження традицій українського мистецтва, популяризації та зацікавленні у поширенні власної національної ідеї, а також збагаченні світової культурної скарбниці найкращими досягненнями у творчості художників декоративного мистецтва України.

Назва проекту включає в себе стрімкий вертикальний ріст земного витоку народних традицій до Творця. Незважаючи на розмаїття думок та понять народне коріння мистецтва є життєдайною силою, яка надихає нові покоління художників декоративного мистецтва підтримувати вічний вогонь поклику до творчості; об'єднує всіх митців, їхні напрямки та уподобання у пошуці сучасного національного стилю в царині найдавнішого традиційного українського декоративно-ужиткового мистецтва. Його духовна глибина звучить, як нестримна висота, еволюційна відстань якої – «Від Землі – до Сонця».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Свято «Випускник 2017» ...

КОМЕНТАРІ