Грузинський ансамбль «Мермісі» запрошує чернівчан на свій концерт

Грузинський ансамбль «Мермісі» запрошує чернівчан на свій концерт

17.06.17 13:15 0 771
15 червня о 14-30 год. в Центральному палаці культури у рамках європейського туру у місті Чернівці відбудеться благодійний концерт грузинського хореографічного ансамблю «Мермісі», переможця цьогорічного міжнародного фестивалю «Каролінка» у місті Радзинков, Польща.

Учасники колективу – учні середньої школи селища Дидачара Хулоїського муніципалітету, директор школи – Йосиф Шаладзе. Керівник ансамблю – хореограф Сульхан Фасанідзе, вокальний керівник – Давид Ананидзе.

Тур відбувається за сприяння начальника служби освіти, культури, спорту, туризму та у справах молоді муніципалітету міста Хуло, Грузія, Бадрі Меладзе.

У репертуарі – народні пісні та танці, які несуть у собі неповторний колорит Грузії, адже це – неймовірно прекрасна та гостинна країна, культурою якої неможливо не захоплюватись. Багатоголосі пісні, неймовірна пластика рухів, цікаві традиції, дивовижна привітність місцевих жителів – усе це відображено в чудових композиціях ансамблю. І, якщо Ви ще не полюбили Грузію, то навряд чи Ви бачили грузинські танці та чули багатоголосі пісні цієї загадкової країни…

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: З 1 вересня ...
Наступна новина: Луцьк: романтика і містика ...

КОМЕНТАРІ