Громадські слухання з метою проведення публічного громадського обговорення змін до Статуту територіальної громади міста Чернівців відбудуться 19 червня

Громадські слухання з метою проведення публічного громадського обговорення змін до Статуту територіальної громади міста Чернівців відбудуться 19 червня

17.06.17 15:12 0 944
19 червня 2017 року о 18 годині в Галереї Ратуші (Центральна площа,1, Чернівецька міська рада) відбудуться громадські слухання в рамках громадського обговорення змін до Статуту територіальної громади міста Чернівців.

Ініціатор громадських слухань – Чернівецький міський голова Каспрук Олексій Павлович.

На публічне обговорення виносяться питання внесення змін до Положення про електронні петиції та Положення про громадські слухання в місті Чернівцях, які є невід'ємними додатками до Статуту територіальної громади міста Чернівців .

Зокрема, для ініціаторів електронних петицій зміни передбачають обов'язкове проходження реєстрації на сайті петицій з допомогою системи електронної ідентифікації особи Bank-ID або електронного цифрового підпису та надання згоди на обробку своїх персональних даних.

Також пропонується обов'язкове проведення міською радою громадських слухань щодо наступних електронних петицій:

– про найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, мостів, тощо;

– встановлення пам'ятних знаків і меморіальних дошок, спорудження (створення) пам'ятників і монументів, тощо;

– петицій з одного і того ж питання, які містять альтернативні пропозиції.

До предмету громадського обговорення на громадських слуханнях віднесено також питання про найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, мостів, тощо, встановлення пам'ятних знаків і меморіальних дошок, спорудження (створення) пам'ятників і монументів.

Для участі у громадських слуханнях запрошуються мешканці міста Чернівців, депутати Чернівецької міської ради, посадові особи виконавчих органів місткої ради, представників громадських організацій, Громадську раду при виконавчому комітеті міської ради.

Учасникам громадських слухань для реєстрації необхідно пред'явити паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку що таке “Липові ...
Наступна новина: В Луцьку у департаменті ...

КОМЕНТАРІ