Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук: “Ми розпочали будувати дороги на тих вулицях,де ніколи не було твердого покриття”

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук: “Ми розпочали будувати дороги на тих вулицях,де ніколи не було твердого покриття”

18.06.17 13:09 0 775
У літній період міська влада намагається зробити велику кількість доріг та прибудинкових територій, адже це найсприятливіший час для таких робіт. Нині працівники дорожніх організацій активно відновлюють дороги та будують нові, капітально ремонтують прибудинкові території та тротуари. Такими роботами охоплені різні куточки Луцька, аби мешканці міста могли безпечно та комфортно пересуватися ним.

ж секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, перший заступник міського голови Григорій Недопад разом з директором департаменту ЖКГ Юрієм Красем вчергове оглянули, як тривають ремонтні роботи.

Департаментом житлово-комунального господарства буде проведенно влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією на вулицях з існуючим ґрунтовим покриття, зокрема, Волноваській і Гоголя, а також зроблено асфальтне покриття на вулиці Рилєєва. Роботи виконують працівники підприємства “Луцька ДПМК”.

Ігор Поліщук залишився задоволений станом робіт. За його словами, мешканці цих вулиць неодноразово зверталися щодо ремонту доріг. Він наголосив: “Ми розпочали будувати дороги на тих вулицях, де ніколи не було твердого покриття. Це переважно приватний сектор. Нам важливо ремонтувати не лише центральні магістралі, але й такі невеличкі вулички на окраїнах міста, адже необхідно створювати комфортні умови проживання для усіх лучан”.

Крім того, Ігор Поліщук та Григорій Недопад побували у мікрорайоні Вересневе. Тут завершилися роботи з ремонту вулиці Полонківської. Роботи виконали працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс”.

Також розпочаті роботи з влаштування пішохідних доріжок та зупинок громадського транспорту на перетині вулиць Полонківської та Корольова.

Оглянули й виконаний ремонт на вулиці Польовій. Крім того, у дворах будинків № 1 та 3 на цій вулиці розпочато капітальний ремонт прибудинкової території.

Розпочаті роботи з ремонту двору на вулиці Володимирській, 111. Тут нині тривають підготовчі роботи. Заплановано довставновити й ігрове обладнання на дитячому майданчику.

Завершилися роботи з вкладання асфальтного покриття та бруківки на тротуарах на прибудинкові території на проспекті Президента Грушевського, 16, 18. У планах відновити тут ще зовнішнє освітлення та встановити дитяче ігрове обладнання. Роботи виконує підприємство “Луцькавтодор-Сервіс”.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук залишився задоволений побаченим. Він наголосив, що нині намагаються активно проводити ремонті роботи, адже літо є найсприєтливішим періодом для цього. За його словами, виникли затримки з проходженням експертизи проектно-кошторисної документації, яка нині відбувається у Києві. Він зауважив, що цьогоріч відмовилися від послуг підрядників, які минулоріч виконували роботи повільно та неякісно.

Ігор Поліщук розповів, що уже практично завершені роботи у тих дворах, де їх розпочали ще у 2016 році. Він зауважив, що незабаром розпочинаються ремонти у дворах на проспектах Президента Грушевського, 23, 25, Молоді, 19, вулицях Привокзальна, 2, Гордіюк, 4, Коперника, 27.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові привітали ...
Наступна новина: Чернівці: Кадрові зміни

КОМЕНТАРІ