Активні навушники MSA Sordin Supreme Pro X Led

Активні навушники MSA Sordin Supreme Pro X Led

19.06.17 15:25 0 1022

MSA Supreme ПРО X ЛЕД - це універсальне рішення на ринку водонепроникних навушників для захисту слуху. Дана модель призначена для експлуатації під час проведення стрільб, полювання. Функціональні можливості дозволяють комфортно спілкуватися зі своїми знайомими, а активна звукова діафрагма, керована потужним звуковим модулем, знімає рівень шуму і відображає реалістичний звук, комфортний для користувача.

Грамотно реалізована система стереокамер в навушниках Msa Sordin, дає можливість не тільки чути далекі звуки, а й ефективно визначати їх напрямок.

Сфери застосування

Спочатку, розробка навушників здійснювалася для використання в армійських операціях, спецопераціях груп реагування, антитерористичних групах, рятувальними командами, а також стрілками-мисливцями. Однак, сьогодні, сфера застосування навушників значно розширилася і залежить лише від бажань споживача.

Комплектація

Модель продається в міцній, довговічній пластиковій коробці. Її стінки повністю прозорі, що дозволяє користувачеві переглядати інформацію, написану на внутрішньому вкладиші.

Відкривши коробку, споживач виявить:

  • активні навушники в камуфляжному забарвленні;
  • прогумований кабель, що має два стандартних роз'єми 3,5 мм для підключення до сумісного обладнання;
  • 2 елементи живлення 1,5V типу ААА;
  • а також паперовий посібник з експлуатації на різних мовах.

Технічні параметри пристрою

Виробник заявляє, що навушники відповідають акустичній ефективності - 85дБ, що є відмінним показником для продукту даного класу. Також модель має високу енергоефективність. Під час активної роботи з включеним LED ліхтариком навушники працюють до 600 годин без зміни батарейок.

На особливу увагу заслуговують параметри водонепроникності - 30 хвилин на глибині в 1 метр. Дані властивості дозволяють експлуатацію навушників не тільки під час дощу, але і в болотистих, підтоплених місцевостях.

Вага навушників становить скромні 310 грам, що не перевантажує голову користувача і дає можливість комфортно експлуатувати модель протягом тривалого часу.

Особливості експлуатації

У моделі реалізований низькопрофільний тип чашок навушників, що дозволяє експлуатацію в комплекті із шоломами останнього покоління. Для зручності користувача, панель управління навушниками була розташована в верхній частині лівої чашки, а відсік для елементів писання розташований з нижньої сторони правої чашки навушника.

Чималі і легко відчутні на дотик кнопки панелі дозволяють регулювати налаштування в екстремальних ситуаціях без необхідності зняття. Кришка відсіку для елементів живлення вселяє надійність і укомплектована спеціальною о-видною прокладкою, для більш надійної фіксації.

Особливу увагу заслуговує стандартний 3,5 мм аудіо роз'єм для з'єднання навушників з виносним аудіопристроєм або будь-яким іншим сумісним приладом, наприклад, мікрофоном, радіопристроєм, смартфоном, комп'ютером і т. д. Навушники обтягнуті шкірою, що надає пристрою привабливий зовнішній вигляд, відповідний для активного маскування в польових умовах.

Можливості та переваги

Навушники оснащені відразу декількома системами захисту, що дозволяють продовжувати роботу в разі виникнення непередбачених ситуацій. Так, активний захист самих навушників і захист зовнішнього радіозв'язку не пов'язані між собою, що забезпечує більш високу практичність і надійність. У тому випадку, якщо батареї будуть повністю розряджені, навушники продовжать свою роботу, отримуючи енергію від підключеної радіостанції або зовнішньої батареї.

У разі бездіяльності навушників протягом 2 годин, вони автоматично відключаються для збереження заряду батареї. Але перед відключенням користувач отримує кілька звукових сповіщень з інтервалом 10 секунд.

У навушниках Msa Sordin реалізована дублююча схема всіх функцій, що дозволяє не припиняти роботу пристрою в разі виходу з ладу одного або декількох модулів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ