Непал: Чому варто відвідати цю гірську країну?

Непал: Чому варто відвідати цю гірську країну?

19.06.17 16:52 0 926

Непал - це одна з найбідніших країн у світі, проте її найдавніша історія, релігія і культура робить її однією з найбільш привабливих для любителів відпочинку «зі змістом».

Тури в Непал в останні кілька років стали неймовірно популярні (більш детально про них можна прочитати на сайті http://extremeguide.ru/turyi-i-trekkingi-v-nepale/). Пам'ятки Непалу привертають цінителів старожитностей, широкі можливості для активного відпочинку - справжніх екстремалів, красиві пейзажі - шукачів натхнення, а духовність непальців - справжня віддушина для тих, хто пізнає свій внутрішній світ.

В Непал їдуть, щоб відчути містичний дух цієї таємничої країни, познайомитися зі звичаями і життям непальців, побачити красиві буддистські та індуїстські храми, а деякі їдуть за благословенням на духовні і медитатичні практики.

Можливості для відпочинку

Непал багатий не тільки духовною їжею. Відпочинок в Непалі - це унікальне місце для активного відпочинку. Альпінізм і рафтинг по гірських річках неймовірно популярні серед приїжджих. Екскурсії в національні парки і заповідники дозволять оцінити воістину красиву місцеву природу. А сафарі на слонах по джунглях вразить навіть найвимогливіших туристів!

Активний відпочинок в Непалі - це можливість отримати заряд бадьорості та оптимізму на довгий час! Тут десять найвищих піків світу! Це робить Непал одним з найпопулярніших в світі місць для трекінгу. Тут прокладено тисячі маршрутів, які можуть займати від декількох днів до 4х тижнів. Найпопулярніші маршрути:

  • треки по масиву гори Аннапурна;
  • трек в горах Лангтанг;
  • трек в районі Хеламбу;
  • і, звичайно ж, трек до базового табору Евересту.

Також серед приїжджих дуже популярний байкінг, тобто велосипедні тури. Тут справжнє роздолля для любителів велосипеда. Велосипедні тури передбачають: кемпінги, харчування, прокат спорядження. Орендувати велосипед можна як в Катманду, так і в інших містах.

Рафтинг в Непалі по праву вважається одним з кращих а світі. Гірські річки, що беруть початок в Гімалаях, надають можливість любителям рафтингу спробувати свої сили на різних рівнях складності: від спокійного для новачків до перенасиченого адреналіном маршруту для справжніх екстремалів!

Альпінізм в Непалі також досить поширений вид активного відпочинку. Правда, без достатнього досвіду проявляти самостійність не варто.

Готелі в Непалі представлені всіма категоріями - від 2-х до 5-ти зірок. Крім готелів приїжджі можуть зупиниться в гестхаусах. Варіант підійде для бюджетного відпочинку. За межами великих міст можна зняти невеликі будиночки або кімнати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Утеплення будинку ...

КОМЕНТАРІ