Як вибрати ідеальний світильник для вашого будинку?

Як вибрати ідеальний світильник для вашого будинку?

19.06.17 21:26 0 1446

Будь-який психолог скаже, що в разі тривалого періоду похмурої або хмарної погоди, у людини буде спостерігатися зростання депресивних станів і значне підвищення стомлюваності. Через нестачу освітлення в будинку, люди можуть товстіти і хворіти різними психічними захворюваннями. Саме тому, надзвичайно важливо правильно підібрати освітлення в будинку. Світла має бути багато і воно повинно бути різним. Залежно від кімнати краще використовувати світлодіодні світильники або звичайні лампи розжарювання. До речі, якісні світильники можна придбати в інтернет-магазині: http://gorodsveta.ru/.

Прихожа

На вході у власний будинок людині дуже важливо відчуття того, що вона потрапила в рідні стіни, де на неї чекає тепло і затишок. У створенні подібного настрою світло грає важливу роль. Його не потрібно багато: для створення необхідної обстановки досить встановити пару настінних світильників. Один безпосередньо біля дверей, а другий в дальньому кінці прихожої. Установка великої центральної люстри в прихожій зовсім не обов'язкова.

Вітальня

У ній дуже важлива наявність великої кількості освітлювальних приладів, за допомогою яких можна регулювати інтенсивність освітлення. Поряд з центральною пишною люстрою тут може бути встановлено кілька торшерів, бра або настільних ламп, що створюють невеликі яскраво освітлені зони, в яких можна читати або займатися рукоділлям.

Спальня

У цій кімнаті не потрібно встановлювати більшу центральну люстру. Вона буде тільки заважати. Для цього приміщення ідеально підходить установка різноманітних торшерів, бра і настінних світильників, що дозволяють створити неяскраве розсіяне освітлення, яке найкраще сприяє створенню романтичного настрою або міцному здоровому сну.

Кухня

У цій кімнаті необхідно звернути увагу на хороше освітлення, як обідньої, так і робочої зони. Якщо обідню зону можна висвітлити звичайними лампами з ниткою розжарювання, то для освітлення зони, де готується їжа, потрібне рівне біле світло, що не дає відблисків. Для цих цілей ідеально підходять люмінесцентні і світлодіодні лампи.

Дитяча кімната

Ця кімната обов'язково повинна бути добре освітлена. У ній потрібно встановити, як гарну центральну люстру. Так і ряд невеликих ламп, які висвітлюють такі місця, як: письмовий стіл, ліжко і комп'ютерний стіл. Також потрібно обов'язково добре висвітлити ігрову зону. Слід пам'ятати, що різкі світлові переходи і відблиски надають руйнівну дію на дитячі очі і тому, всі світильники повинні бути оснащені матовими плафонами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ