В Луцьку монетизація житлової субсидії

В Луцьку монетизація житлової субсидії

20.06.17 11:12 0 649
На виконання п.15 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.95 № 848, департаментом соціальної політики до 1 вересня 2017 року за списками підприємств-надавачів послуг ПАТ “Волиньобленерго” та ПАТ “Волиньгаз”, буде проведено повернення частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня нового опалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу та 150 квт*г електричної енергії (в разі використання природного газу або електропостачання для індивідуального опалення).

Згідно наданих списків, визначені громадяни, які є заявниками-отримувачами житлової субсидії, будуть запрошені до громадської приймальні департаменту та його філій із заявою, паспортом, ідентифікаційним номером та відкритим банківським рахунком на соціальні виплати для проведення монетизації визначеної суми субсидії. В разі необхідності монетизація визначеної суми субсидій може бути повернена через відділення поштового зв'язку ПАТ "Укрпошта".

Для отримання більш детальної інформації з даного питання громадяни можуть звертатись до громадської приймальні департаменту за адресою: пр-т Волі, 4а, каб.109 або до філій департаменту за адресами: вул. Бенделіані,7 та пр-т Соборності, 18.

Департамент соціальної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ