У Луцьку обговорюють кращі практики місцевого самоврядування у сфері надання адміністративних послуг

У Луцьку обговорюють кращі практики місцевого самоврядування у сфері надання адміністративних послуг

20.06.17 09:47 0 551
На базі Центру надання адміністративних послуг міста Луцька відбувається семінар з обміну досвідом “Кращі практики місцевого самоврядування у сфері надання адміністративних послуг”. Захід організований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Програмою Ради Європи “Децентралізація і територіальна консолідація в Україні” у співпраці з Зимнівською об'єднаною територіальною громадою і департаментом “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Луцької міської ради.

Участь у відкритті семінару взяв секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук. Звертаючись до присутніх, він наголосив: “Ми раді вітати усіх вас у Луцьку. Наш ЦНАП є одним із найкращих в Україні. Це визнавали на багатьох рівнях. Коли цей процес тільки розпочинався, то багато не вірили в успіх. Але ми бачимо, що такий крок був виправданим. Наш ЦНАП уже давно окупив кошти, які витрачені на його побудову, а нині уже й прибутки місту приносить.

За 5 місяців 2017 року Луцький ЦНАП прийняв 105 тисяч відвідувачів. Щодня від 800 до 1500 відвідувачів. Надається 325 послуг. На сьогоднішній день відбувається добудова ЦНАПу. Також плануємо відкрити філію у 33-му мікрорайоні. Це дасть можливість зробити наші послуги ще доступнішими та комфортнішими”.

Ігор Поліщук побажав усім гарного заходу та здобуття нових знань. Він висловив сподівання, що отриманні у Луцьку знання можна впровадити у своїх громадах.

У рамках семінару учасники обговорять такі теми: “Кращі практики місцевого самоврядування”: методології, пріоритети, переваги для учасників”, “Функціонування Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська та його територіальних підрозділів, використання електронних сервісів за для доступності послуг та розвитку територіальної громади”, “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку - “Ми працюємо для Вас”, “Центр надання адміністративних послуг м.Львова — простий сервіс для спілкування львів'ян із владою” тощо.

Також відбудеться презентація Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За останній тиждень у м. ...

КОМЕНТАРІ