Завершився фінальний етап міських змагань з футболу “Шкіряний м’яч” серед команд КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” за програмою спартакіади міста 2017 (V група)

Завершився фінальний етап міських змагань з футболу “Шкіряний м’яч” серед команд КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх” за програмою спартакіади міста 2017 (V група)

20.06.17 09:29 0 778
Змагання відбувалися в два етапи. На першому етапі, шляхом жеребкування, команди були поділені на дві групи і зіграли в одне коло кожна з кожною. На другому етапі відбулися стикові ігри, команди, що посіли перші місця у групах грали за перше місце. Команди, що посіли другі місця – за третє місце і т.д.

Боротьба на футбольному полі була запеклою. Бурхливі емоції вирували серед спортсменів, представників, глядачів та батьків яких не могла стримати навіть похмура погода та сильний вітер. Дійсно в таких умовах, під час таких запеклих поєдинків гартується молодь і стає міцнішою як духовно так і фізично.

За підсумками першого етапу за 5 місце зустрілися команди Атлет та Юність, результат гри 4:0 на користь Юності.

За ІІІ місце змагалися команди Білий м'яч та Олімпія. Основний час команди зіграли в нічию, лише за результатами серії пробитих пенальті ІІІ місце посіла команда Олімпія.

За І місце зустрілися команди Стріла та Лучеськ, результат гри 4:0 на користь Стріли, переможний гол забив Петрук Дмитро.

На закритті змагань переможець та призери були нагороджені грамотами та дипломами від організатора змагань управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Луцьку обговорюють кращі ...

КОМЕНТАРІ