Степан Барна: Основний акцент при будівництві доріг – це якість і контроль за нею

Степан Барна: Основний акцент при будівництві доріг – це якість і контроль за нею

20.06.17 12:17 0 683
Маючи додаткові кошти для будівництва доріг в області, отримуємо також додаткове навантаження. Саме тому перед підрядниками нині перш за все ставлять завдання робити дороги, які відповідають сучасним європейським стандартам і з гарантією щонайменше 5 років. При виникненні ж дефектів підприємство, яке займалося будівництвом доріг, усуватиме їх самостійно. На цьому наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна в програмі «Акценти тижня», що виходить на телеканалі «ТТБ» щочетверга.

Відповідно для цього, за словами Степана Барни, потрібні підприємства, які спроможні таку роботу виконувати. На сьогоднішній ж день Тернопільщина відкрита для залучення підприємств та готова до співпраці.

«Наше завдання створити конкурентні умови між компаніями, які будуть конкурувати перш за все на рівні якості й ціни будівництва доріг в області. Водночас, цього року ми плануємо щонайменше половини субвенції на розвиток інфраструктури об'єднаних територіальних громад спрямувати на ремонт і будівництво місцевих доріг. Спрямовуємо кошти також з перевиконання митного збору. Саме тому для нас принциповими є якість будівництва доріг і контроль за нею. Тому вкотре запрошую громадськість долучатися до цього процесу. І головна позиція: дороги є не там, де їх будують, а де їх бережуть. Тому функціонування вагових комплексів на території області та діяльність контролюючих органів на Тернопільщині є невід'ємною складовою», – акцентував Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ