Відбудеться круглий стіл на тему: «Подолання перешкод розвитку малого та середнього бізнесу демобілізованих учасників АТО»

Відбудеться круглий стіл на тему: «Подолання перешкод розвитку малого та середнього бізнесу демобілізованих учасників АТО»

21.06.17 10:37 0 586
У рамках проекту зі створення Дорожньої карти розвитку малого та середнього бізнесу демобілізованих учасників бойових дій в зоні АТО, 20 червня об 11:00 год. в конференц-залі готелю «Avalone Palace» (м. Тернопіль, проспект С. Бандери, 2) відбудеться круглий стіл.

У даному заході, тема якого «Подолання перешкод і проблемних моментів розвитку малого та середнього бізнесу демобілізованих учасників бойових дій в зоні АТО», візьмуть участь представники громадських формувань ветеранів АТО та підприємців, делегати від бізнес-структур, структурних підрозділів ОДА, які є відповідальними за підтримку соціально-незахищених верств населення, представники інших органів державної влади, діяльність яких спрямована на реалізацію політики зайнятості, розвитку підприємництва та політики у сфері землевпорядкування.

Розробку вищевказаної дорожньої карти здійснює громадська організація «Центр стратегічного розвитку та реформ» за фінансової підтримки Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні (USAID ЛЕВ)» в рамках конкурсу Дорожніх карт, що проводиться Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На комунальних ...
Наступна новина: На Вінниччині,за втручання ...

КОМЕНТАРІ