Чернівці: У роботі МКП «Спецкомбінат» значних порушень не виявлено

Чернівці: У роботі МКП «Спецкомбінат» значних порушень не виявлено

21.06.17 08:43 0 1207
Планову перевірку фінансово-господарської діяльності міського комунального підприємства «Спецкомбінат» провели працівники відділу контрольно-перевірочної роботи спільно з представниками департаменту житлового-комунального господарства та інших структурних підрозділів міської ради. Значних порушень у фінансово-господарській роботі підприємства не виявлено.

У ході перевірки встановлено, що на території кладовища знаходиться ритуальний навіс та побутова будівля, які використовуються, однак не перебувають на балансі підприємства. Міським БТІ визначена ринкова вартість цього нерухомого майна (без врахування ПДВ): навіс ритуальний – 297,3 тис. грн. та побутова будівля – 128,8 тис. грн. Бухгалтерією МКП «Спецкомбінат» ці будівлі будуть взяті на баланс підприємства, з подальшим відображенням відповідних змін в бухгалтерському обліку.

Крім цього, під час проведення перевірки виявлені окремі порушення при нарахуванні заробітної плати працівникам підприємства на загальну суму 2119,05 грн. Порушення усунено.

Начальнику міського комунального підприємства «Спецкомбінат» Василю Воронюку направлені письмові пропозиції щодо покращення фінансово-господарської діяльності підприємства, зокрема рекомендовано розглянути питання щодо вивчення попиту та розширення номенклатури послуг для громадян з різними фінансовими можливостями, а саме: поховання в гробівці (склепи), демонтаж та монтаж накривної плити при організації та здійсненні поховання або підпоховання, демонтаж металевої огорожі, поховання або підпоховання урни з прахом, догляд за похованням тощо. З метою вивільнення ділянок землі для організації поховань рекомендовано проводити роботу зі знесення дерев в секторах, попередньо провівши їх інвентаризацію. А також вказано провести роботу щодо відновлення втрачених книг та поновлення даних архівної бази реєстрації поховань на старих кладовищах (Садгора, Роша, Клокучка, Стара Жучка, Кемпінг), що в свою чергу дасть можливість розширити спектр послуг, які надає підприємство, зокрема надавати платну архівну довідку про те чи інше поховання на тому чи іншому кладовищі.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна готується до ...
Наступна новина: На Вінниччині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ