На Вінниччині прокуратура знову викрила гральний заклад

На Вінниччині прокуратура знову викрила гральний заклад

21.06.17 08:46 0 504
З метою припинення надання послуг у сфері грального бізнесу Бершадською місцевою прокуратурою та поліцією, в рамках кримінального провадження, на підставі ухвали Крижопільського районного суду проведено санкціонований обшук в приміщені інтернет клубу під назвою "Національна лотерея Спорт Лото". Під час обшуку вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки (монітори, системні блоки, клавіатури, лазерні миші), ноутбук марки "Samsung", 12 USB флеш-накопичувачів, грошові кошти в сумі 14410 гривень, 350 доларів США та 2 блокноти.

Наразі заклад закрито. В рамках кримінального провадження, за процесуального керівництва Берщадської місцевої прокуратури, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії з метою всебічно, повного і неупереджено дослідження обставин кримінального провадження, призначено судово-комп’ютерно-технічну експертизу, встановлюються особи, причетні до діяльності грального закладу.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення, винним особам загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У роботі МКП ...
Наступна новина: На Тернопіллі до 125-річчя ...

КОМЕНТАРІ