Фахівці дошкільної освіти Тернопільщини перемагають у престижних конкурсах та виставках

Фахівці дошкільної освіти Тернопільщини перемагають у престижних конкурсах та виставках

21.06.17 12:25 0 510
Дошкільну освіту в області представляє потужна мережа 589 дошкільних навчальних закладів різних типів і форм власності, у яких виховується 32 тис. 514 дітей. Про це стало відомо під час засідання колегії управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації, що відбулося 20 червня. Вихованням дошкільнят в області опікуються 3 тис. 517 педагогічних працівників.

Фахівці дошкільної освіти області беруть активну участь у різноманітних конкурсах та виставках, а саме: "Вихователь року", "Кращий дошкільний навчальний заклад". Зокрема, на Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти", яка проходила в м. Києві цього року дошкільний навчальний заклад № 6 м. Тернополя в номінації "Розробка та впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес" виборов призове місце і нагороджений Академією педагогічних наук України золотою медаллю.

Дипломом лауреата Всеукраїнського огляду-конкурсу досвіду роботи управлінь освіти та дошкільних навчальних закладів з питань організації розвитку дошкільної освіти нагороджена начальник відділу з питань освіти, молоді і спорту Заліщицької райдержадміністрації Надія Підгреб'я.

Премією Верховної Ради України нагороджена вихователь Чайчинецького дошкільного навчального закладу "Барвінок" Лановецького району Оксана Сторожук.

Вихователь дошкільного навчального закладу № 9 "Золотий ключик" м. Чорткова Віра Бегма нагороджена грамотою Міністерства освіти і науки України за перемогу у Всеукраїнському фестивалі-огляді "Калейдоскоп педагогічних ідей з екологічного виховання дошкільників".

Вчитель англійської мови – керівник гуртка англійської мови дошкільного навчального закладу № 3 "Веселка" м. Чорткова Ірина Покатаєва стала переможцем Всеукраїнського фестивалю-огляду кращого досвіду роботи з навчання англійської мови у ДНЗ.

Розвиток дошкільної освіти залишається важливим фактором у сфері освітніх послуг. Про це наголосила заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ганна Зварич.

«Міністерством розроблена нова програма «Впевнений старт», мета якої — формування навиків дітей дошкільного віку, оскільки вони вже реалізовуватимуть програму нової української школи. Щоб закласти своєрідний фундамент їхніх знань, необхідно забезпечити співпрацю батьків та педагогів, а концепція нової української школи базуватиметься на педагогіці партнерства», — наголосила Ганна Зварич.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: Безкоштовна анімаційна ...

КОМЕНТАРІ