Житомирські поліцейські отримали 18 нових авто та зал для підтримання спортивної форми.

Житомирські поліцейські отримали 18 нових авто та зал для підтримання спортивної форми.

21.06.17 14:49 0 590
Від поліцейські Житомира зможуть підтримувати спортивну форму не відриваючись від роботи.

Відкриття спортивного клубу, ситуаційного центру та отримання нових авто для підрозділів швидкого реагування пройшло 20 червня.

Від імені голови ОДА Ігоря Гундича, який презентує в Києві комплексний підхід до реформ, привітав поліцейських заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олексій Ясюнецький.

«День у день, не словом, а ділом ви втілюєте головний принцип діяльності правоохоронного органу – це служити і захищати. Житомирська ОДА не буде стояти осторонь, а буде допомагати – ми й надалі будемо реалізовувати програму підтримки поліції на 2016-2020 роки, якою передбачено для Головного управління Національної поліцій України у Житомирській області 105 млн грн. Спільними зусиллями будемо покращувати матеріально-технічне забезпечення й фізичний стан поліцейських», – сказав Олексій Ясюнецький.

Довідково. Спортивний клуб має усі необхідні тренажери, тенісний зал, зал бойових мистецтв.

Новостворений ситуаційний центр координуватиме роботу нарядів, що забезпечують публічний правопорядок. Працівники центру зможуть відстежувати оперативну ситуацію регіону у реальному часі й організовувати реагування на відповідні події. Такий центр дозволить скоротити час реагування на виклики та оперативно висилати наряди правоохоронців на місце пригоди та інші екстрені служби.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ