Прокурори Вінниччини обговорювали питання організації діяльності місцевих прокуратур в умовах реформування та законодавчих змін

Прокурори Вінниччини обговорювали питання організації діяльності місцевих прокуратур в умовах реформування та законодавчих змін

21.06.17 10:02 0 496
У прокуратурі Вінницької області 20.06.2017 відбувся навчально-практичний семінар на тему «Проблемні питання організації діяльності місцевих прокуратур в умовах реформування та законодавчих змін». Відкриваючи захід, заступник прокурора області Сергій Сухоребрий, акцентував на актуальності його проведення. Адже час вимагає кардинальних змін у роботі прокурорів.

Для керівництва місцевих прокуратур та структурних підрозділів старший викладач відділу підготовки прокурорів з організації роботи в органах прокуратури Національної академії прокуратури України, кандидат психологічних наук Інна Бевзюк провела тренінг «Організаційно-психологічні основи ефективного керівництва колективом прокуратури». Присутні мали можливість відпрацювати техніку психологічного забезпечення організації спільної прокурорської праці на принципах командоутворення та формування сприятливої міжособистісної взаємодії.

Під час засідання круглого столу, у ході проведення навчально-практичного семінару, прокурори обговорили питання з організації роботи на основних напрямах прокурорської діяльності.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ