В Луцьку відпочиваємо навчаючись

В Луцьку відпочиваємо навчаючись

21.06.17 12:59 0 546
Фахівці Луцького міського центру зайнятості 19 червня 2017 року провели виїзний профорієнтаційний захід для молоді у дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Ровесник». У літній школі «Ерудит» відпочивають обдаровані діти - переможці конкурсів та олімпіад шкіл міста Луцька.

Школярів ознайомлено з актуальними на ринку праці професіями та навчальними закладами, де можна їх здобути.

Отримали учні інформацію про формулу правильного вибору професій, яка складається з трьох складових «Хочу – Можу – Потрібно».

Дуже важливо правильно обрати професію. Для цього потрібно прислухатись до своїх побажань, взяти до уваги поради батьків та вчителів.

Учням рекомендовано скористатись інформаційним наповненням Профорієнтаційних терміналів, які розміщені у школах міста та пройти тести на сайті служби зайнятості Інтарнет-порталі Труд.

Школярів ознайомлено з Європейською тестовою методикою «Магелано Університет». Це визнана в Європі та професійно адаптована та сертифікована в Україні методика, яка допомагає старшокласникам визначитись з вибором вищої освіти. Тест дає максимально повну картину психологічних характеристик, що впливають на успіх у професійній діяльності. Для цього потрібно зареєструватись на сайті «Моя кар'єра».

Під час заходу учні переглянули презентацію «Професії майбутнього» та анімаційні відеоролики профрієнтаційного спрямування.

Діти пройшли тестування на професію, визначивши схильності до того чи іншого виду діяльності.

Тепер вони зможуть сміливо обирати ті професії, до яких мають хист і які є затребувані на ринку праці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кожен випускник ...
Наступна новина: Чернівці: Запрошення до ...

КОМЕНТАРІ