В Луцьку члени депутатської комісії обговорили план роботи міської ради на ІІ-ге півріччя 2017 року

В Луцьку члени депутатської комісії обговорили план роботи міської ради на ІІ-ге півріччя 2017 року

21.06.17 14:03 0 563
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Депутати Олександр Козлюк, Петро Нестерук, Вікторія Побережна, Сергій Шкода підтримали проект рішення про план роботи міської ради на ІІ-ге півріччя 2017 року, запропонувавши включити до нього пункт про заслуховування керівників управління розвитку підприємництва та реклами, департаменту муніципальної поліції, патрульної поліції міста Луцька про торгівлю алкогольними напоями у нічний час, дотримання правил торгівлі у 100 метрових зонах біля навчальних закладів, дотримання правил куріння у громадських місцях.

Члени комісії заслухали та взяли до відома інформацію начальника Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Андрія Ткачука щодо ситуації по сплаті ЄСВ, а також інших податків, яка виникла в середовищі малого та середнього бізнесу міста в зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати з 01.01.2017 року до 3200 гривень за місяць. За словами доповідача, надходження зросли, зокрема, єдиний податок збільшився у зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати на 11 млн грн.

Депутати підтримали зміни до Програми впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев'яних конструкцій на території міста Луцька на 2017 рік, затвердженої рішенням міської ради від 12.01.2017 № 17/5. Зміни зумовлені, у зв'язку із потребою використання вільних залишків коштів по цільовому фонду департаменту муніципальної поліції в сумі 61915,00 грн. Ці кошти були зароблені департаментом за зберігання демонтованих споруд і будуть використані для подальшої роботи з впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев'яних конструкцій на території міста та забезпечення належного утримання і експлуатації об'єктів вуличної мережі, інженерних комунікацій та якісного формування забудови міста.

Комісією також були підтримані проекти рішень Про передачу нежитлового приміщення (котельня) на вул. Богдана Хмельницького, 12; Про зарахування вартості ремонтних робіт в рахунок орендної плати за нежитлове приміщення, що на вул. Гордіюк, 39; Про включення нежитлового приміщення загальною площею 11,3 кв.м на вул. Червоного Хреста, 16 до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу; Про включення нежитлових приміщень загальними площам 16,6 кв.м та 23,3 кв.м на вул. Лесі Українки, 37 до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону та Про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення, що на вул. Драгоманова, 1, громадській організації “Волинське об'єднання ветеранів, інвалідів та потерпілих на виробництві “ЗАХИСТ”. Ці проекти підготовлені відділом управління майном міської комунальної власності.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Як запобігти ...
Наступна новина: Діти учасників АТО ...

КОМЕНТАРІ