Новий настінний газовий неконденсаційних котел Viessmann Vitopend 100

Новий настінний газовий неконденсаційних котел Viessmann Vitopend 100

21.06.17 21:49 0 969

ТОВ «Віссманн» на зміну котла Вітопед 100-W WH1D з квітня 2017 року вводить новий неконденсаційний котел Вітопед 100-W A1HB / A1JB. Основними ринками збуту для цього котла будуть РФ та Україна. До речі, в Україні подивитись ціни на газовий котел Viessmann Vitopend 100 та купити його можна у офіціального дилера - Вісман Атлант Сервіс.

Нові типи Вітопед 100 мають набагато більше корисних функцій, і при цьому їх ціна нижча, ніж на минулу модель, яка знята з виробництва. A1HB / A1JB доступні як в одноконтурному, так і в двоконтурних виконанні. Кожен котел обладнаний закритою камерою згоряння. Пальник в новому Вітопед 100-W має збільшену ступінь модуляції полум'я, тому котел здатний дуже мягко змінювати потужність і працювати зі зниженим витратою газу. В котлі присутнє реле перевірки тиску води для оповіщення про недостатній тиск.

Як і попередні моделі, нові котли мають малі габарити, що особливо істотно для будинків з поквартирним опаленням і невеликих котеджів. Абсолютно вся необхідна обв'язка, включаючи запобіжну арматуру і розширювальний бак, вже інтегрована в корпус Вітопед 100 і не потребуватиме додаткових монтажних робіт. Завдяки якісній шумоізоляції і продуманій конструкції корпусу котел працює дуже тихо. За допомогою вбудованого рідкокристалічного монітора легко проводити монтаж і введення в експлуатацію.

Піддалася модернізації також і автоматика даного котла. Тепер він обладнаний контролером з зручним інтерфейсом управління - поворотну ручку змінила проста в користуванні і логічна чотирьохпозиційна кнопка навігації. На панелі управління встановлений манометр для візуальной перевірки тиску. Функції контролера розширилися - зокрема, за допомогою таймера з'явилася можливість задавати програми роботи котла на кожен день тижня. Також реалізована підтримка протоколу Open Therm, що дозволяє підключати сумісну з ним зовнішню автоматику (кімнатні термостати та ін.). У контролері передбачений вихід загального сигналу для системи оповіщення про несправності (опціонально).

Нові котли підтримують погодозалежне управління - за допомогою датчика температури зовнішнього повітря. Так само можливо реалізувати управління по температурі приміщення. Також є функція підключення до автоматики другого котла в якості резервного.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Выбор между паркетом и ...
Наступна новина: Как избежать рисков в ...

КОМЕНТАРІ