Профільна комісія запропонувала встановити в центрі Чернігова додаткову шумову розмітку

Профільна комісія запропонувала встановити в центрі Чернігова додаткову шумову розмітку

22.06.17 12:17 0 531
21 червня, в Чернігівській міській раді відбулося засідання постійно-діючої комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті Чернігові під керівництвом заступника міського голови Андрія Черненка.

Члени комісії загалом розглянули понад 30 питань порядку денного, які переважно стосувалися встановлення обмежувальних дорожніх знаків, обладнання визивними пристроями нерегульованих пішохідних переходів, ремонту зупиночного комплексу, який знаходиться в аварійному стані (зупинка «Півці»), установки світлофорних об'єктів тощо.

Андрій Черненко зазначив, що, враховуючи численні звернення мешканців міста з питанням щодо встановлення додаткових обмежувальних дорожніх знаків задля убезпечення пішоходів, доцільно спільно з членами комісії проїхатися містом, перевірити стан усіх дорожніх знаків, а після цього вирішити, яка їх кількість потребує заміни на більш сучасні.

Члени комісії деякі питання відхилили, аргументуючи це тим, що запропоновані пропозиції є технічно або за правилами дорожнього руху неможливими. Також деякі питання були направлені на доопрацювання та більш детальне їх вивчення з виїздом на відповідне місце.

Депутат Деснянської районної у місті Чернігові ради Тетяна Романова на засіданні комісії підняла питання про обладнання визивними пристроями нерегульованих пішохідних переходів на пр. Миру (навпроти Чернігівської обласної ради та ЗНЗ № 1). Члени комісії зазначили, що встановити світлофори на цих пішохідних переходах немає можливості, оскільки вони вже є біля готелю «Україна» та біля ТЦ «Мегацентр» і, якщо їх встановити там ще, то значно знизиться швидкість автотранспорту. Натомість вони запропонували встановити на цих пішохідних переходах додаткову шумову розмітку.

Крім того, члени комісії розглянули звернення КП «Чернігівське тролейбусне управління» щодо систематичного створення перешкод для роботи електротранспорту на кінцевій зупинці громадського транспорту «Залізничний вокзал» водіями автобусів міських автобусних маршрутів. Комісія доручила УЖКГ міської ради при розробленні технічної документації на ремонтні роботи Привокзальної площі врахувати розміщення окремих розмежованих зупинок для тролейбусів, автобусів та таксі.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: При одержанні 400 дол США ...
Наступна новина: Контроль за будівництвом: ...

КОМЕНТАРІ