Степан Барна: Ми відкриті до співпраці із бізнесом і чекаємо,що ці кроки будуть зворотніми

Степан Барна: Ми відкриті до співпраці із бізнесом і чекаємо,що ці кроки будуть зворотніми

22.06.17 11:10 0 538
Створюючи ліберальні передумови для розвитку бізнесу в Тернопільській області, маємо залишати за собою й право здійснювати контроль за дотриманням законодавства про працю. На цьому наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час програми «Акценти тижня», що виходить щочетверга на телеканалі «ТТБ» о 18.30.

«Уже можемо говорити про те, що нам вдалося створити в області умови для оптимальної роботи кожного підприємця, а це відповідно впливає на добрі показники у загальній статистиці по Україні. Зокрема, одним із таких показників є те, що за темпами надходжень по загальному фонду, за підсумками першого кварталу, Тернопільська область має перевиконання 149%. Тож за цими показниками у нас перше місце в Україні», – зазначив Степан Барна.

Водночас, він підкреслив, що за чотири місяці 2017 року в області зареєструвалися 2 378 новостворених суб'єктів господарювання. З них 190 юридичних осіб і 2 188 фізичних осіб.

«Динаміка показує наступне: за цей період відкрилося більше підприємств, ніж закрилося «сплячих» фізичних осіб підприємців. А відтак на території області здійснюють діяльність майже 5 тисяч суб'єктів господарювання. Це лише ще один доказ того, що ми працюємо над створенням сприятливих умов для бізнесу. І я чекаю, що ці кроки будуть зворотніми. Адже найважливішим інструментом щодо створення сприятливих умов для ведення бізнесу є співпраця», – зауважив очільник області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ