На Вінниччині прокуратура через суд повернула державі майно на 1,2 млн гривень

На Вінниччині прокуратура через суд повернула державі майно на 1,2 млн гривень

22.06.17 11:06 0 587
Господарським судом Вінницької області задоволено позов прокуратури області в інтересах держави в особі Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області про повернення державного майна.

Установлено, що Державним управлінням екології та природних ресурсів у Вінницькій області, з метою здійснення реконструкції очисних споруд та забезпечення належної очистки стічних вод каналізації в смт. Тиврів, придбане обладнання установки біологічної очистки стічних вод BIOTAL 50, яке здатне за добу очищати 50 м куб стоків.

Для зберігання вищезазначене обладнання передано одному із підприємств Вінниці яке, у порушення вимог договору, більше року не повертало його управлінню, чим перешкоджало реалізації державної політики в галузі охорони навколишнього природного середовища, а районний центр продовжував користуватись застарілим обладнанням.

Наразі вартість обладнання установки біологічної очистки стічних вод BIOTAL-50 складає 1,2 млн гривень.

Прокуратурою Вінницької області вживаються заходи щодо реального виконання вищезазначеного рішення суду та повернення державного майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині засуджено ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ