У прокуратурі Вінницької області відбулась зустріч представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (КМСЕ в Україні)

У прокуратурі Вінницької області відбулась зустріч представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (КМСЕ в Україні)

22.06.17 11:32 0 554
У прокуратурі Вінницької області 21.06.2017, на чолі із першим заступником прокурора області Русланом Нікітчиним, відбулась зустріч із старшим радником з питань прокуратури Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Карлом Якобом Андерсом Холмбергом та спеціалістом з питань реформи прокуратури КМСЕ в Україні Володимиром Головатенком.

Під час зустрічі обговорено питання щодо можливого подальшого співробітництва та участі у реалізації проекту «Інституційна реформа прокуратури».

Іноземна делегація поінформувала про питання, що пов’язані з підготовкою заходів, передбачених вищезгаданим проектом.

За результатами зустрічі сторони домовились про проведення круглого столу за участю прокурорів Вінничини та представників Консультативної місії Європейського Союзу в Україні. Висловили двосторонню зацікавленість у продовженні конструктивного співробітництва прокуратури області з представниками КМСЕ в Україні.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Комісія ...
Наступна новина: Міграційна служба вже не ...

КОМЕНТАРІ