В Луцьку визначено нормативні площі житла для фінансування та суми співфінансування для учасників АТО

В Луцьку визначено нормативні площі житла для фінансування та суми співфінансування для учасників АТО

22.06.17 13:05 0 538
Члени виконавчого комітету міської ради своїм рішенням затвердили рішення комісії щодо розгляду питань про співфінансування для придбання житла.

Директор департаменту соціальної політики міської ради Вікторія Майборода пояснила, що 9 червня цього року відбулося засідання комісії щодо розгляду питань про співфінансування для придбання житла, на якому розглядалось питання про визначення розміру співфінансування житла учасникам Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26.10.2016 № 14/1, зі змінами. На засіданні прийнято рішення про визначення нормативної площі житла для фінансування та суми співфінансування для учасників Програми.

Зокрема, визначено нормативну площу житла для співфінансування для учасників бойових дій Блащука Максима Андрійовича, Окуневича Миколи Леонтійовича, Тимощука Олександра Миколайовича, інваліда війни ІІІ групи Денисовця Віталія Васильовича.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зауважив, що були дискусії учасників АТО з різних спілок щодо реалізації Програми співфінансування. Проте міська рада не поспішала, щоб максимально правильно усе зробити. Відбувся “круглий стіл” і Програма почала реалізовуватися. Він також висловив слова вдячності присутнім на виконкомі учасникам АТО, які стали учасниками Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування, за відвагу під час бойових дій на сході України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: За 3 роки у громадах ...

КОМЕНТАРІ