В Луцьку учасники АТО отримали благодійну стоматологічну допомогу від спеціалістів зі США

В Луцьку учасники АТО отримали благодійну стоматологічну допомогу від спеціалістів зі США

23.06.17 14:25 0 485
На виконання розпорядження міського голови від 13.01.2017 № 23 у м. Луцьку міська влада сприяє проведенню заходів в рамках відзначення 500-річчя Реформації. Так, 20-23 червня цього року проходить благодійна стоматологічна акція для учасників АТО та членів їхніх родин (дружин, дітей).

Основним завданням даної акції в м. Луцьку є надання безкоштовної, кваліфікованої, стоматологічної і консультативної допомоги учасникам бойових дій та їхніх родин (дружин, дітей). Це досягається завдяки кваліфікованому огляду, рентгенодіагностиці з використанням радіовізіографа, професійному лікуванню з використанням сучасного обладнання, ендодонтії (чистці зубних каналів), пломбуванню зубів, гігієнічній чистці і поліруванню.

Акція відбувається за підтримки Loma Linda University Medical Center (Каліфорнія, США), Української Академії Пародонтології та Асоціації Імплантологів України.

Лікарі-стоматологи зі США проводять свою роботу на базі стоматологічного відділення КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» (вул. В'ячеслава Чорновола, 1), яка надала відповідні приміщення, обладнання та устаткування.

Крім того, 21.06.2017 лікарі-стоматологи зі США відвідали комунальний лікувально-профілактичний заклад «Міська клінічна стоматологічна поліклініка», де оглянули робочі кабінети, обладнання та матеріали, з якими працюють колеги, а також поспілкувалися з колективом закладу. Зокрема, керівник місії, доктор Дойл Нік розповів про філософію стоматології у США, яка зорієнтована перш за все на профілактику, а не лікування уже запущених форм захворювань ротової порожнини.

Усі охочі мали можливість поставити свої запитання та дізнались про організацію стоматологічної допомоги у США та окремі аспекти професійної діяльності.

Управління охорони здоров'я міської ради

(724653)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівчани вшанували ...

КОМЕНТАРІ