На Вінничині немирівська місцева прокуратура припинила діяльність грального закладу

На Вінничині немирівська місцева прокуратура припинила діяльність грального закладу

23.06.17 15:18 0 542
У середу, 21.06.2017, у центрі м. Немирів, прокурорами Немирівської місцевої прокуратури, здійснено санкцiонований обшук у закладі, що надавав послуги у сфері незаконного грального бізнесу. За результатом проведеної слідчої дії, вилучено 18 комплектів комп’ютерної техніки, об’єднаної єдиним ігровим програмним забезпеченням, грошові кошти здобуті внаслідок надання заборонених законом послуг, блокнот із «чорною бухгалтерією» з відповідними записами, ряд інших предметів, які використовуються для зайняття гральним бізнесом. У тому числi - паспорти та ювелірні вироби, залишені гравцями у якості застави. Це свiдчить про зухвалiсть органiзаторiв подiбних закладiв, якi байдужi до того, що гравці виносять з дому цiннi речi. Для них головне – нажива.

На даний час у кримінальному провадженні проводиться ряд слідчих дій, спрямований на встановлення усіх обставин злочину та притягнення винуватих осіб до встановленої законом відповідальності.

Наразi в рамках кримінального провадження проводиться ряд слідчих дій, спрямований на встановлення всіх обставин злочину та притягнення винуватих осіб до встановленої законом відповідальності.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Працівнику ...
Наступна новина: У Тернополі триває ...

КОМЕНТАРІ