Посуд,який повинен бути на кожній кухні

Посуд,який повинен бути на кожній кухні

23.06.17 20:12 0 2078

Потрапляючи в магазин посуду багато з нас не можуть втриматися щоб не купити що-небудь новеньке. В кінцевому підсумку на кухні виявляється чимало чашок, тарілок, мисок й іншого начиння, яке далеко не все потрібне в повсякденному житті. Як результат, посуд простоює на полицях без діла, а для приготування їжі використовується всього кілька предметів. Що ж в обов'язковому порядку має бути на кожній кухні? Фахівці інтернет-магазину "Подушка": podushka.com.ua/ru/posuda.html склали перелік найнеобхіднішого.

ТОП-10 самого необхідного посуду:

  1. Каструлі. Бажано, мати три каструлі різних розмірів: маленьку для каш, середню для 1-х страв і велику для приготування обіду для великої кількості людей;
  2. Сковороди. Якщо ви не маєте можливості купити декілька різновидів сковорідок (вок, млинцеву і т. п.), то ви цілком можете обійтися і 1-ю. У такому випадку краще вибирати глибокі моделі, в яких зручно не тільки смажити, а й тушити їжу. Але для великої родини все-таки краще мати як min 2 сковороди різного діаметру;
  3. Ножі. На ножах економити точно не варто. Від них залежить Ваша зручність на кухні, а також час, витрачений на приготування страв. Як min потрібно обзавестися великим, середнім і малим ножами. В ідеалі - купити повний комплект, який буде складатися з 5-7 приладів.
  4. Тарілки. Купувати даний предмет рекомендується з розрахунку по 1-2 шт. на 1-го члена сім'ї, причому як глибоких, так і дрібних. Про запас потрібно мати ще кілька штук на випадок приходу гостей;
  5. Чашки. Принцип «чим більше, тим краще» для чашок можна перефразувати так: «чим більше, тим швидше будуть поламані». Краще мати кілька чашок на кожен день і окремо - сервіз для чаювань з великою компанією;
  6. Миски і лотки для зберігання. Мабуть, жодну страву неможливо приготувати без спеціальних ємностей. Вони необхідні для того, щоб робити рідке тісто, збивати яйця, замішувати салати і т. д. Крім того, лотки і миски дуже зручні для зберігання продуктів в холодильнику, в них також можна розігрівати на плиті і в мікрохвильовій печі;
  7. Столові прилади. Їх краще купувати в комплекті, який зазвичай складається з 6-ти чи 12-ти предметів. 1-го подібного набору цілком буде достатньо.
  8. Обробні дошки. На кухні потрібно тримати відразу декілька обробних дощок. При цьому одна з них повинна бути для м'яса, інша - для риби і ще одна або дві - для інших продуктів. Також бажано, щоб вони всі були виготовлені з різних матеріалів: бамбука, пластику, скла та ін.;
  9. Чайник і заварник. Навіть якщо людина не є великим поціновувачем чаю, на її кухні обов'язково повинен бути чайник і заварник. При бажанні також можна обзавестися гейзерною кавоваркою;
  10. Кухонні помічники. Скільки б каструль, тарілок і сковорідок не було на Вашій кухні, Ви не зможете приготувати жодну страву без корисних дрібниць: лопаток, віночків, терок, друшляка, сита, ополоника, качалки і т. д. Цілком достатньо, якщо кожного з цих предметів буде по одній штуці.

Звичайно, список посуду, яку бажано мати на кухні, можна продовжувати довго. У інтернет-магазині podushka.com.ua Ви знайдете не тільки все найнеобхідніше, але і безліч інших корисних речей, з якими приготування їжі перетвориться в легкий і захоплюючий процес.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ