Степан Барна: Дотримання законодавства про працю — це запорука соціального захисту працівників та основа наповнення місцевих бюджетів

Степан Барна: Дотримання законодавства про працю — це запорука соціального захисту працівників та основа наповнення місцевих бюджетів

24.06.17 12:55 0 650
Засідання колегії департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації за участі голови обласної державної адміністрації Степана Барни відбулося 22 червня.

Про стан соціально-трудових відносин в області доповідав начальник відділу праці та організаційної роботи департаменту Володимир Скалько. Щодо проведеної роботи з підвищення оплати праці та легалізації зайнятості населення в Гусятинському районі інформував начальник управління праці та соціального захисту населення Гусятинської райдержадміністрації Ігор Соболь. Начальник управління соціального захисту населення Шумської райдержадміністрації Алла Сєргєєва також доповідала по даному питанню та поділилась досвідом якісно проведеної роботи.

«Дотримання законодавства про працю є запорукою соціального захисту працівників та основою у наповненні місцевих бюджетів», — наголосив очільник області.

Начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці в області Ігор Хаварівський проінформував присутніх про новий Порядок здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства про працю.

Нещодавно призначений виконувач обов'язків директора Бережанського психоневрологічного будинку-інтернату Андрій Кузів презентував досягнення і зміни, що відбулись у будинку за період з часу його призначення.

Загалом у засіданні взяли участь керівники установ та закладів соціальної сфери області, голова Тернопільської обласної профорганізації профспілки працівників соціальної сфери, начальники райміськуправлінь, директори територіальних центрів, директори будинків-інтернатів, директор обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, керівники структурних підрозділів департаменту, представники засобів масової інформації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирській області ...
Наступна новина: Чернігів купуватиме ...

КОМЕНТАРІ